2008. november 15. 22:33:12 írta: evetke690808

November 15.

Ma másfél éve, hogy Bence betegsége kiderült. Nem is hiszem el, hogy mennyi mindenen mentünk már keresztül. Nem vagyok túl feldobódott, főleg attól amit a veszprémi kórház zárójelentésében leírtak. Budapesten már hónapok óta nem írtak a MRI erdményhez méreteket, tehát hogy mekkora a daganat. Az itt készült CT eredményhez viszonz igen, Jelenleg 7x4 cm-es és ödéma is van körülötte. Azt hogy az augusztusi MRI-nél mekkora volt nem tudjuk, nem írták le, csak azt hogy rosszabbodás volt. De tény, hogy amikor kezdtük ezt az egészet és még most július elején is kb. 5,5x2,5 cm volt. Tehát eléggé nőtt. Csak nem tudni mennyi idő alatt. De nagyon mellbe vágott ez a dolog.Most olyan állapotban van mint amikor kijöttünk augusztusban a kórházból. Nehezen jár, csak segítséggel és fáradékony is.Talán egy hangyányit javult a múlt hétvégéhez képest, reménykedem hogy az ödéma esetleg lemegy és jobban lesz. Voltunk megint egy újabb helyen egy pszichotronikával (szellemgyógyász) foglalkozó ember. Nem tudom, de mindig amikor valami újat hallunk az az érzésem hogy muszáj elmenni és megnézni, mert lehet hogy éppen ez fog seíteni. Vagy ez már tiszta hülyeség? De mindig bennem lenne, hogy mi lett volna ha...! Meglátjuk, mi lesz belőle, de most nagyon le vagyok törve és elfáradtam.


Drága Edit!

Nem szabad negatív dolgokra gondolnod,jusson eszedbe a jeligéd,az majd erőt ad!
Bence nagyon klassz kisember,sok erőt és kitartást a további időszakban is az egész családnak.
2008. november 16. 09:20:47 Margit [email]

Kedves Edit!

Átérzem az érzéstedet!
'-2 nap esetleg hét amikor nem történik semmi rossz és utána sajnos a vizsgálati eredmények rosszabbodásról számolnak be.

A kristályos emberhez és a másik helyre jártok még??

Agykontroloztok még???
Nem tudtok olyan orvost keresni aki tovább folytatná Bence gyógyítását??

Van egy fórum mimnet.hu Rákbetegek fóruma jártál már ott??
Sok érdekes dolog tudható meg ott!
Egy fórumozótól kaptam ezt az infot:Most néztem az Echo tv-én egy videot Dávid prof.műsorát,és ott irják az elérhetőségét
a teamjének.
Ezeken a telefonokon fogadják a kérdéseket,és a kéréseket:06-96 564409
06-96 360539
06-30-6871499 hétvégén Próbáld meg őket felhívni hátha tudnak valami vigasztalót mondani !
Van egy másik fórum is!Azt még nem tudom pontosan de ha már tudom hogy milyen annak is megírom az elérhetőségét.!

Üdv.:Fné B. Andrea
2008. november 16. 20:27:19 Forgácsné B.Andrera [email]

Kedves Andrea! Járunk a kristályoskezelésekre is, a kazahsztáni doktornőhöz is. Voltam már a mimnet.hu-n, és olvastam az írásaidat, amit rólunk is írtál. Köszi.Dávid prof teamjével kétszer is beszéltem. Gyerekekhez nem nagyon értenek, de a teát rögtön rámsózták (potom 20 ezerért), aztán a TV-ben a prof elismerte hogy agydaganatokra nem használ (A könyvében 50 esetet ír, egy sem agydaganatos). És mellesleg marha rossz íze van, nem is kostóltattam meg Bencével. Örülök, ha nincs hányingere.Aztán hívtam őket Simoncini miatt is de azt mondták nem tudnak semmi konkrétumot, közvetlenül vele kell a kapcsolatot felvenni, szóval semmiben nem tudtak segíteni.Szóval semmi vígasztalót és segítőt sem tudtak mondani. Aztán a sok keresgélésben erről a simonciniről egy holland lapon olvastam, amiben felhívták a figyelmet, hogy eljárás folyik ellene gondatlanságból elkövetett emberölésért és Olaszországban elvették az orvoslási jogát. Hát leellenőrizni nem tudom, de nem túl bíztató. Egyébként találtam egy oldalt amin sok minden érdekesség van.
http://www.hunano.extra.hu/homar/Rakgyogyitas.html Agykontrollozunk is, adjuk a szlovák bácsi cseppjeit, az Innerlight zöldporát, polioxidónium kúpot már régóta, csak már nehezen bírjuk, mert darabja 5000 ft és naponta kell adni. Az ukrán professzor (akihez régen jártunk) interleukin cseppjeit, ami állítólag a kemot helyettesíti homeopátiásan, Cellergie-t (havi 75.000 ft) L-arginint, Preventa 105 vizet(2 l 2100 Ft), Flavin lekvárt, Narosan Redberry-t, Aloeverát, szelént.Mi már olyan orvost nem akarunk aki kemot adna, és talán nincs is ilyen, mert nem akarom a gyereket kínozni. Már egyre biztosabb vagyok abban, hogy azért indult el neki rossz irányba az egész mert kapta a dúrva kemot, bár tudták a dokik hogy nem fog reagálni rá a daganat, csak kísérleteztek, a szervezetét pedig tönkretették, nem tudott védekezni.Már nem tudom miben higyjek és kiben bízzak, csak a csodában!
2008. november 16. 21:58:51 Bollókné Edit

Kedves Edit!

Beszéltem Attilával telefonon, én is említettem Neki Dr. Ládi Szabolcsot és a Dávid professzort,de azt mondta, hogy már jártatok náluk. Azért leírom az elérhetőségüket. Hátha...
Dr. Ládi Szabolcs Adminisztrátora:Farkas Csenge 06/30/371-76-05
Dávid professzor 06/1/210-5540
06/1/210-5542
06/96/564-428
06/96/564-526
Az olaszországi lehetőséget a Dávid professzortól tudjátok megkérdezni. Lehet, hogy most semmi újat nem tudtam nektek mondani és lehet, hogy ugyanarról az olszországi lehetőségről beszélünk.
Nem tudom Andi odaadta-e a kínai dokinak a prospektusát (Dr. Shao). Ez is egy lehetőség 06/20/96-11-868. (egy ismerősünknél is nagyon jó eredményeket ért el, most már "csak" borsószem nagyságú a daganat, az orvosok nem hisznek a szemüknek)
Nagyon sokat gondolunk Rátok, nagyon szorítunk Nektek!!!!
Mindig van remény!!!!
Bence meg fog gyógyulni!!!! (meg kell gyógyulnia, hisz "előtte az élet"!!!
Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Sok-sok puszi Nektek!!!
Kriszti
2008. november 16. 22:08:46 Kriszti

Szia Edit,
Sajnos nem tudok mit mondani simonciniröl,kérdezösködtem a lucio rokonságába de nem ismerik.
Nagyon sok tudóst orvost kutatot lecsuktak megszégyenítettek már aki ellenezte a sok gyógyszert és a gyógyszergyárak növekedését,aki más módszerekkel próbálta a beteget meggogyítani,nem a kémiai anyagokkal.
Ez csak mind pénzcsinálásról szol amit az orvosok némelyike csinál!
Ha beleteszed a zsebébe a borítékot akkor aránylag emberi módon bánik veled,
sajnos szomorú hogy ez van és hogy tudták hogy a kemó nem segít neki és mégis nyaggatták a kis szervezetét.
De te erröl nem tehetsz ne is próbáld hibáztatni magad!!!
Minden irányú természetes módszert ki kell próbálni és meg fog gyógyulni az a kisgyerek!!!
Fel a fejjel és gondolj arra hogy mennyi jóakarója barátja szertte van a Bencusnak!!!
2008. november 17. 09:57:21 saci

Kedves Kriszti!
Megkaptuk a prospektust, köszi szépen és a bíztatást is. Azon nem szerepel egy szóval sem, hogy daganatos betegségeket is gyógyítanának. Az ismerősödnek milyen típusú daganata van, és hol, és mekkoráról csökkent le borsónyira, mert ezek sem lényegtelen kérdések és közben kapott-e mást is?.Ezek nagyon érdekelnének. Sajnos tudni kell hogy az agydaganatokkal az a baj, hogy van az agyunkat védő agyér gát, ami normál esetben védi az agyunkat a mindenféle vírusok és egyéb kórokozó bejutásától. Éppen ezért a gyógyszereket sem nagyon engedi át, tehát nagyon nehéz a gyógyítás.
2008. november 17. 17:06:41 Bollókné Edit [email]

Szia! Itt ismét ismeretlen Niki(mimneten:tulipántosniki). Nézz utána a cytotronnak, ha még nem hallottál róla. Sajna mi már ezen az úton nem tudunk elindulni. Ha a google-ba beírod, s olvasol róla, ott írják, hogy az agydaganatra is hatásos lehet. Egy próbát megér. Egy természetgyógyász újságban is olvastam. nem tudom, hogy Magyarországon van e már ez a gép. Erőt! Kitartást!
2008. november 17. 17:55:00 Niki [email]

Az ismerősömnek a méhében diagnosztizáltak egy kb. 6x12cm-es daganatot. Úgy tudom kiakarták venni neki a méhét, de ő megpróbálta elkerülni és úgy néz ki sikerül neki. kb 50 év körüli hölgyről van szó.Azt nem tudom szedett-e még valamit,de nagyon hisz benne. Több emberrel is beszél a Laci amíg engem kezel (mert kb 1- 1 1/2 órát vagyok bennt). Egy másik hölgy ott mesélte neki a mellében volt két diónyi (így mondta) csomó és már felére lecsökkent. Tudom, hogy az agy az teljesen más terület de annyira szeretnénk Nektek valahogy segíteni!!!
Most pénteken megint megyek hozzá, ha gondolod megpróbálom neki nagy vonalakban elmondani miről is van szó, csak az a baj, hogy nehezen ért magyarul és nehezen is lehet megérteni. Engem sem ámít, megmodja "lehet tud segíteni lehet nem". De szerintem senki nem mer 100%-os gyógyulást ígérni. Nekünk már az is eredmény lenne ha Bence fejében zsugorodna a daganat.
Ha bármi plussz infót mondanál, hogy pontosan mit is említsek a dokinak az jó lenne.
Bencus hogy van???
Nagyon aggódunk érte!!!És persze értetek is mert ti biztosítjátok a hátteret, és Bence belőletek merít erőt!!!
Pusziljuk Bencét a "nagy hőst", Domcsit a "kis hőst" és Titeket is.
Mindennap olvaslak ha bármi infó van péntekig ami fontos lehet írd meg.
Megint hosszú voltam bocsánat!
Kriszti
2008. november 17. 18:04:20 Kriszti

Kedves Kriszti!
Ma beszéltem a kínai dokival, sajnos nem tud segíteni, kerek-perec megmondta, de azért ezt is megpróbáltuk.Köszi!Remélem neked segíteni tud a problémákban.
Kedves Niki! Utána néztem a cytotronnak, és találtam egy orvost (Dr. Karácsony Ferenc) aki ezt próbálja Magyarországra behozni, mert még nincs, és nagyon drága, pénz kellene hozzá. Azt monda, talán jövőre. Ő egy többdiplomás orvos természetgyógyász, aki koplementer medicinával foglalkozik. Jövő szerdán visszük Bencét hozzá Pestre, hátha tud valamit bíztazót mondani, ajánlani. Vannak gépei amivel megviszgálja, az ár ellégé magas, de nem ez számít. Amúgy gyengécske szegény, hamar elfárad, néha ijesztően fárad tud lenni, de aztán ha alszik jobb a közérzete.Főleg estére nagyon elfárad. Ma is voltunk Tárnokon, a kristálykezelésen és nagy-nagy örömömre összefutottunk a legkedvesebb kis betegtársunkkal, Hajnácskával (14 hónapos), akit Bence nagyon szeret és viszont is igaz. Ez volt az egész napban a leges-legjobb.Olyan édesen ölelgették egymást és nagyon jó volt látni milyen jól van a pici lány. Hetek óta nem is jártam emberek között, vagy beszéletem bárkivel is, nagyon nehéz már.Nagyon várom, hogy már csak egy kicsit újra javuljon, akkor mindjárt jobb kedvű leszek. Olyan szörnyű így látni a 10 éves nagy fiamat, de az ad erőt, hogy soha egy szóval sem panaszkodik, nem tudom honnan van ennyi ereje!!Csodálatos kisember, nagyon szeretem, mindent megadnék, hogy újra egészségesnek lássam!
2008. november 18. 18:18:44 Bollókné Edit [email]

Kedves Edit!
Nagyon sajnálom, hogy nem tud segíteni, pedig nagyon bíztunk benne. De legalább korrekt volt, hogy megmondta.
Ettől függetlenül nyitott füllel és szemmel járok, hátha meglesz a megoldás a gyógyulásra!
Reméljük Bence mihamarabb erőre kap és olyan lesz mint régen...
Nagyon szorítunk Nektek!!!
Puszi!
Kriszti
2008. november 18. 20:38:42 Kriszti

Sziasztok! Kíváncsi vagyok, mit mond majd a Karácsony doki. A bencének kell szednie tegratolt? Nekünk maradt 2 bontatlan dobozunk. Ha kell, szívesen elküldöm postán. Írj akkor emailt. Jobbulást, erőt!
2008. november 19. 18:47:54 Niki [email]

Kedves Niki!

Köszi a kedves felajánlást Niki, de Bence Convulexet, majd Trileptál és július óta Topamaxot szed az epilepsziájára.Hát én is kíváncsi leszek hogy 36 ezer forintos vizsgálattal mit hoz ki. Nektek is minden jót!
2008. november 19. 21:13:56 Bollókné Edit [email]

Kedves Edit!

Sajnálom hogy nem tudnak semmi okosat mondani!
Tudod ezt a szódabikarbónás dokit a Te blogodban olvastam és azután érdeklődtem utána! Lacit nagynehezn rávettem hogy az inhalációt csinálja!

Olyan szörnyűnek tartom hogy abban az előadásban amit meglehetett nézni az atillanepe honlapon olyan egyszerűnek és nagyszerűnek tűnt az egész!
Ha jól emlékszem az esetek között említett egy agydaganatos kisfiút aki már kómában volt és agykatéter segítségével adagolta a szódabikarbónát és felébredt és beszélt!
Néha arra gondolok hogy jó lenne valahogy kiszűrni, hogy mi a valódi gyógymód és mi a kuruzslás, álgyógyítás(ami csak arról szól hogy elvegyék a pénzed)

Az a kérdés merült fel bennem hogyha van egyfajta gát hogy az agyba ne jussanak be a vegyszerek akkor a kemo anyaga hogy jutott be??
A fejfájás csillapító hogy jut be??

Arra gondoltam hogy akkor sugarazni kellene??!!
Nem emlékszem rá hogy Bencét kezelték e sugárral??!!

Megmondom neked őszintén hogy a mi esetünkben már csak a csodában reménykedem!!
Azért továbbra is szorgalmasan sepregetek lefekvés után alfában!

Sok erőt, hitet és kitartást kívánok elsősorban Bencének, másodsorban minden őt körülvevő és segítő családtagnak!
Fné B. Andi
2008. november 19. 22:03:22 Forgácsné B.Andrera [email]

Szia Andi!
A sugáron már tavaly nyáron átestünk 6 hét alatt, és megkapta azt a dózist amit lehetett. Talán az segített akkor mert volt valamilyen kis javulás, zsugorodás és tavaly ősszel tök jól volt a gyerek.AZ idén februártól kezdett romlani. Azért nem adtam fel ezt a szódabikarbonátos dolgot próbálok írni nekik, kíváncsi vagyok a válaszra, csak egy kicsit több időm lenne.
Kedves Niki! Olvasgattam a beírásaidat a mimneten.Ti használjátok azt a krémet (R-47 ....). Használ valamit? Hogy van édesapád? Ha itt nem akarsz írni, ha van kedved kérlek írj az E-mailomra.
2008. november 19. 23:27:12 Bollókné Edit [email]

Ja és ma kaptunk kölcsönbe az egyik unokatesóm barátaitól egy Zapper K100 típusú készüléket. Ezt is használjuk, nincs mit vesztenünk,nem fáj a használata, nincs mellékhatása és talán segít valamit.
2008. november 19. 23:30:06 Bollókné Edit [email]

Szia Edit! Nem akarlak lelombozni, de apum elment közülünk nov. 10-én. Kereken 4 hónapra rá, hogy megtudtuk mi a baja. Ennyi időnk volt a harcra. 8 cm volt neki. Az ödéma utat tört lefelé, s a keringési, légzési rendszerét leállította. A krémet nem használtuk, mert amikor el akartam kezdeni, kórházba került. Aztán hazajött, s 3 hetet még közöttünk volt. Azt hittem még lesz időnk, s mást is ki tudunk próbálni, a krémet is. Kapott C-vitamint infúzióba 2 hónapig nagy dózisban. Elvileg az is lassítja, meg a kutatások is ezt mutatják, ahogy olvastam. Nem tudom, hogy nélküle meddig élt volna. Egyáltalán hatott e valami,amit próbáltunk. De végig jól volt. Vérképe is tökéletes. Még halála előtt fél órával is, mert nézték neki,mikor bevittük alacsony vérnyomással. Makrobiotikusan étkezett, biokaják, d-víz, ganodermagomba kapszula. Meg, amit feltettem a mimnetre is valamelyik nap.Úgyhogy ez van. A családban sajna nálunk is volt 5 éves unokatesómnak agydagija, az ő anyujának nyirokrákja, nagymamámnak hasnyál, unotesómnak csont3-szor. Szóval...Küzdeni kell!Örülni, ameddig itt vannak velünk, ahogy ti is csináljátok! Kitartást! Erőt!
2008. november 23. 00:02:17 Niki [email]

igen óriási motiváció ez Editnek amit ´rtál,isten nyugasztalja a halottakat akik elmentek közülünk de ennyire részletesen nem kellene írni róla.Gondolom te a legjobban elképzelhezed mennyire ltöri az ilyen öket!
Bence meg fog gyógyulni!!!!!!
2008. november 23. 11:53:16

nem tudomk mit irni ..♥♥♥ és sok sok + energiát küldök!
2008. november 23. 16:49:56 any8 [email] [url]

Kedves Niki! Tényleg nagyon sajnálom édesapádat és tudom, hogy most nagyon nehéz nektek. Őszinte részvétem, bár tudom a szó kevés ilyenkor!Nálunk egyik családban sem volt ilyen betegség, ezzel nem lehet magyarázni azt hiszem.
Nem kell egymást bántani, higyjétek el mi tisztába vagyunk vele, mik történhetnek, az orvosok már annyiszor a pofánkba mondták, hogy az ember mindenre fel van készülve.És annyi mindent láttunk és hallotunk már a klinikán, ami egy életre belemaródik az emberbe, legalábbis belém nagyon. A sok szenvedő, ártatlanszemű gyermek, akik tűrik a sok kínt Ha egyáltalán erre fel lehet készülni. De mégis az utolsó pillanatig bízunk és remélünk, nem adjuk fel. Azért mi már másfél évet átvészeltünk. És aki időt nyer. életet nyer.
Bence változatlanul van. Fáradékony, néha fáj a feje köhögésnél és nevetésnél, a mozgása is hullámzó. Ha nagyon elfárad alig tudja rakni a kis lábait, még segítséggel sem megy. Akkor visszük az ölünkbe. A tolókocsiról én hallani sem akarok, mert azt érzem ha egyszer beleültetem már soha ki sem veszem belőle és szerintem őt is demoralizálná. Nagyon szörnyű érzés így látni őt, mint egy pici gyerek, mindenben segítségre szorul, megszakad a szívem, de soha egy szóval nem panaszkodik. Hát ez van, reménykedünk hogy lassan újra elkezd javulni, és az erőt ad mindannyiunknak.
2008. november 23. 17:48:53 Bollókné Edit [email]

Kedves Edit!

Írtam neked az inviteles címedre!
Tudom hogy nem nagyon érsz rá de ezt olvasd el kérlek!

Üdv.:Fné B. Andrea
2008. november 25. 18:46:10 Forgácsné B.Andrera [email]

Kedves Andi!

Köszi az infót, már beszéltem is az illetővel. Valahogy nem is lepődtem meg azon amiket mondott. Volt egy ilyen megérzésem. Megadott egy másik nevet és telcsi számot akivel esetleg konzultálhatnék. A férjednek tényleg már agyi áttétje van? A mimneten olvastam. Hogy van?
Mi holnap megyünk Karácsony dokihoz, kíváncsi leszek. És ma voltak nálunk a TV2 és holnap megyünk egy forgatásra .A Joshi Barath című műsorban fogunk szerepelni, próbálnak az alapítványunknak segíteni anyagilag is, de én abban reménykedem, hogy valaki tud valami segítséget adni gyógyítás terén. Eddig elzárkoztam az ilyenektől, mert nem akartam a gyereket mutogatni mint egy bazári majmot, de már minden lehetőséget meg kell ragadnunk. Az Interneten találtak ránk.Hétfőn délután fog lemenni adásban.
2008. november 25. 20:40:50 Bollókné Edit [email]

Szia Edit,
most a napokban hallottam egy kutatási módszerröl és egy cég termékeiröl menj rá az oldalukra:
gmrgroup.eu magyar terjesztöje:
Csabai Zsolt 06-20-9928941
Lehet hogy tud valamit segíteni,én beszéltem vele és mondja hogy már kb 50 rákos betegnek segítettek a gyógyulásban.
Nagyon ért a dolgához mert arról a dolgokról beszélt amiket te írsz a bencus betegségéröl szakkifejezéssel.
Szóval biztos nem kamu,
nagyon remélem hogy tud valamiben segíteni.
Most épp itt van németországban ezért tudtam vele személyesen beszélni.
Puszi nektek puszi Bencusnak
2008. november 26. 13:21:43 saci

Még annyit hogy az iwiw en is megtalálod,
Dr.Csabai Zsolt
2008. november 26. 14:49:31 saci

Kedves Edit !

Nagyon örülök hogy sikerül a nagy médiát magadmallé állítani!
Szerintem bazári majommá akkor válik egy ember ha hülye témákkal megy a nagy közönség elé!
A Ti gondotok nagyon komoly dolog!Emlékezz rá vissza volt egy kisfuú akinek 10 millió Ft adományozott egy vállalkozó egy olyan gyógyszerre amihez az OEP nem járult hozzá!

Megnézem a műsort!

Üdv..Fné B. Andi
2008. november 26. 20:05:26 Forgácsné B.Andrera [email]

nézni fogom a Tv 2 öt hétfőn! puszi♥
2008. november 27. 07:34:30 any8 [email] [url]

szia.Bár én még eddig nem irttam de mindig napi rendszerel olvastam a hireidet ,ma voltam egy elöadáson ahol a boptron lámpátt ismerteték,sok tanulságot vontam le bizonyos gyogyszerekel kapcsolatosan igaz azt , nem mondták, hogy gyogyitsák a daganatos betegséget de azt igen segit megakadályozni hogy ne alakuljon ki áttét, valamint elöfordult hogy kicsinyiteni tudták a daganat méretét,azaz igazság nem tudom hogy mit lehet ajánlani,vagy éppen nem mert én is csak most voltam elöször ilyen elöadáson .Mi jelenleg használjuk a lámpát imunerösitönek,a csontvelöt,máját ,epéjét is ezzel kezelem .Gondoltam megirom neked a mai élményeimet a többi rád van bizva.Nagyon sok eröt ,kitartást ,hitet kivánok nektek.Mi is nézünk holnap.Minden jot.üdv.ildi
2008. november 30. 15:33:38 Kutas Ildiko

Kedves Edit!
Nagyon szorítok Nektek,remélem sikerül szponzort vagy orvost találni Joshi Barath műsorában,vagy esetleg utána!Sok sikert, erőt és kitartást a továbbiakban is.
Puszi Margit
2008. november 30. 19:43:50 Margit [email]

Valaki meg tudná nekem mondani hogy a net -en hogyan nézhetném az élö adást a tv2 ön?
Mert én németországba lakom és itt nem tudom fogni ezt a programot!
Elöre is köszi a segítséget!
2008. december 01. 13:11:29 saci

http://webcast.tv2.hu/joshi/
Ide majd felteszik az adást és meg tudja nézni az aki esetleg nem látta. Élőben nem tudom, hogy lehet.....
Végig sírtam az adást, annyit gondolunk Bencére...
2008. december 01. 17:26:02 Kitty [email]

Szívszorító műsor volt. Mi is végig sírtuk. Bencének meg kell gyógyulni!
2008. december 01. 18:05:54 Kalauzné Erzsi

szia.Megnéztük Mikivel együtt a müsort hát mit is mondhatnánk !nagyon arnyosak vagytok hogy ilyen pozitivan álttok a dolgokhoz ,nagyon fontos hogy a továbiakban is csak pozitivan gondolkozatok és ezután is folyamatosan imátkozatok a TEREMTÖHÖZ MERT NEKÜNK IS Ö ADOTT LELKI NYUGALMATés ö segitette Blankát ehhez az állapothoz azt szeretnénk ha elolvasnátok a bibliátokból a ZSOLTÁROK 83:19 ROMA 10:13 ZSOltárok 50:15.Amikor imátkoztok a teremtöhöz mindig mondjátok ki a nevét,hogy az imáitok meghallgatásra kerüljenek.SOK SOK SZERETETTEL A KUTAS CSALÁD.
2008. december 01. 18:10:46 Kutas Ildiko

Kedves Editke és Attila! Csodálattal néztük a Joshi Barath című műsorban, hogy mennyi energiátok van. Mi is és barátaink, ismerőseink is bízunk Bence teljes felgyógyulásában. Telefonon nem akarunk zaklatni benneteket, de továbbra is állok rendelkezésetekre, bármilyen segítségre van szükségetek.
2008. december 01. 18:11:57 Sanyi papa [email]

Com - Most Voted Celebs Exposed, Updated Daily. newsarticleblog.com/02/05
2012. március 28. 20:43:58 markied [email] [url]

giplbyyx lancel uhndyid gq sac lancel vjvow oaiaf http://saclancelxsoldes.com/
2012. július 27. 05:56:44 piopsysep [email] [url]

ksgcgyda michael kors outlet pethwliy michael kors outlet wlgzvjwa http://michaelkorsxonlinestore.com/
2012. augusztus 19. 15:28:04 lierrerhoof [email] [url]

izfevsrv mulberry factory outlet btshjcmm mulberry bags outlet ohivaswm http://mulberrybagsxoutletstores.com/
2012. augusztus 19. 15:29:01 Playemaattalt [email] [url]

yqrjbhap links of london jewellery hbeioudx links of london charm ghhxdsrb http://linkslondonsales.webnode.com/mvppquck links of london jewellery gzrrhaoi links london bracelet mkjbdxbi http://uklinkslondonoutlet.webnode.com/
2012. szeptember 04. 17:03:09 hywherGet [email] [url]

seqyddpl new york giants jersey sale fsyyygmm Eli Manning Jersey xljiwniv http://nygiantsjerseysales.webnode.com/whcfioqe Justin Tuck Jersey leovmgwp Hakeem Nicks Jersey biiigijz http://giantsjerseysaleonline.webnode.com/
2012. szeptember 06. 12:10:39 advandynalk [email] [url]

sqerljuq louboutin outletx ptystcuc louboutin outlet uqqyriru http://discountlouboutinshoes.webnode.com/injgtczx cheap louboutin shoes khyaphcy louboutin outlet xfgxgitx http://louboutinshoessale.webnode.com/mvuwycnz doudoune moncler cnhywjef doudoune moncler pas cher ujkefbxa http://frdoudounemlerpascher.webnode.fr/
2012. szeptember 07. 04:48:36 qjvuia4163 [email] [url]

qyvvgxjx louboutin wyhaprandom.z]cp louboutin mkemtrandom.z]ls http://louboutnnmagasin.webnode.fr/lyecsskp louboutin pas cher lgnskrandom.z]hs louboutin pas cher njsqcrandom.z]td http://achatlouboutnnenligne.webnode.fr/
2012. szeptember 07. 07:48:38 pamsabsoday [
email] [url]

dudnulcb tn requin oekrpmxi nike tn gzyiikur http://magasintnrequin.webnode.com/slgadvrm nike tn fwlqeyfl nike tn jxdszlym http://requintnensoldes.webnode.fr/
2012. szeptember 08. 05:12:07 jonsorantiree [email] [url]

avczhk hogan outlet bjmlny hogan xudfzl http://hoganscarpeonline.webnode.it/
2012. szeptember 09. 18:24:09 MyncPiecymn [email] [url]

bqcgmaun casque beats ddegsertdl beats by dre zzrziya
2012. szeptember 11. 16:42:37 Diarinkball [email] [url]

typthlfw christian louboutin pas cher blmcyerf christian louboutin pas cher ifppopnq http://louboutinnmagasin.webnode.fr/obzgaddw polo ralph lauren pas cher mgqzoqjt ralph lauren pas cher oxtoronw http://frpolosralphlaurensoldes.webnode.fr/maoxacfj polo ralph lauren ierrveju polo ralph lauren xqoudqbo http://ralphlaurenxoutletmagasin.webnode.fr/
2012. szeptember 11. 17:35:05 jxvmfg7919 [email] [url]

gsrucrmr air jordan agwfkute jordan 6 lkbspnty http://jordnnmagasin.webnode.fr/asmnlnur air jordan xlgnvygm air jordan fvozctwj http://achatjordanenligne.webnode.fr/
2012. szeptember 11. 17:49:51 pamsabsoday [email] [url]

uhlwvjsu belstaff outlet wwesofx belstaff sale pialrlze http://ukbelstaffjacketsale.webeden.co.uk/vdxhgrtd belstaff uk nukbbjr belstaff sale djhaouhq http://belstaffoutletonline.webeden.co.uk/
2012. szeptember 13. 09:01:23 Effownbox [email] [url]

sckvdcbb sac longchamp tqkdvtvp longchamp pliage kmjtkoiq http://saclongchampmagasin.webnode.fr/aopbpegv sac louis vuitton pas cher gozvqylc louis vuitton pas cher xgtriibf http://sacvuittonsonlinesoldes.com/
2012. szeptember 20. 17:10:54 RitkAkbeile [email] [url]

lmhpopka doudoune moncler occinivhvl moncler tuateqg
2012. szeptember 20. 19:36:03 elowPreeldhop [email] [url]

owlqabpe doudoune moncler vebevxtilh moncler pas cher vufxksz
2012. szeptember 20. 19:36:03 elowPreeldhop [email] [url]

iywqtwlu mulberry outlet kbdpmyzq mulberry bags owczpzbz http://mberrrybagsukoutlet.webeden.co.uk/nzbsztbh cheap mulberry handbags ryfxdoyw mulberry bags outlet ievwwpdt http://mberrybagsukoutlet.webeden.co.uk/
2012. szeptember 23. 03:47:17 ractcealort [email] [url]

nijoryfj michael kors handbags outlet kyqcsr cheap michael kors bags zqrpkysk http://michaekorsbagssales.webeden.net/mkhsttmu michael kors outlet wwowdi michael kors bags outlet ngjikotz http://mkorshandbagsoutlet.webeden.net/
2012. szeptember 23. 18:36:31 Peebapenensek [email] [url]

ebohcojb longchamp pas cher uysiiyrxbx longchamp pas cher bpnybwd mthjsm louboutin lsbldh christian louboutin pas cher nnzvqb itaevwex air jordan skrkrmikkt http://frairjordannsales.info/#3x61
2012. szeptember 25. 14:43:23 BroodsSon [email] [url]

rswljgrh doudoune moncler pas cher rxtakoyk moncler homme mnxvthkx http://doudounemonclerensoldes.webnode.fr/zilztoaz polo ralph lauren femme beytdkty polo ralph lauren ycgbouek http://ralphlaurensiteofficiel.webnode.fr/
2012. szeptember 25. 16:56:34 RitkAkbeile [email] [url]

dbqgpftk sac louis vuitton nhshzmy sac louis vuitton ccdhqaip http://vuittonbagsdesoldes.com/agtmobiq louboutin pas cher ophgbqp louboutin pas cher tcfngvyu http://frloubutinnshoesdesoldes.com/
2012. szeptember 25. 17:53:04 Tokeseetift [email] [url]

ddpixjmz louboutin bxhwnv chaussures louboutin axjzjrbq http://loubutinchaussuresdesoldes.monwebeden.fr/afanmnct air jordan pas cher uwqzro jordan pas cher rwonrbom http://airjodanndesoldes.monwebeden.fr/
2012. szeptember 26. 09:07:38 haiploveasese [email] [url]

hfkhdumg air jordan rfgiluwvpw http://franceairjodandesoldes.com/#34b0 dzmcuhgl abercrombie france rfqozmucmw abercrombie qlgdfgg
2012. szeptember 26. 18:44:37 OptontonIsoro [email] [url]

DgmtYYMQ zumba shop canada
fgzqSRCft http://zumbashopcanada.webgarden.com/
tldhcvjhlh zumba canada
TUTwGthjt gawauk zumba canada
UjeTSGIVqpe
2012. szeptember 29. 10:08:04 slalaysteandy [email] [url]

QmkbGAVO coach factory canada
evicHBPgo http://coachbagscanadaca.WebStarts.com/
wlgdhmrwun p90x ireland
IPXaQhlhx wayrah coach factory canada
UnrHCMBQusk
2012. szeptember 29. 10:08:05 FemsOmibresem [email] [url]

ZxclNZYY insanity workout nz
dckkQQQfl http://insanitycanada.webgarden.com/
hjfdewijxd insanity workout
XLBjUeeck jdkbuw insanity workout canada
BlcXKRQUxdm
2012. szeptember 29. 10:08:32 Staimatty [email] [url]

ChqkAEAX cheap zumba dvd set
zngmSUMkn http://insanityworkoutireland.webgarden.com/
cntbprikbx insanity ireland
YQWsVlspt ulrneu insanity workout
YujCLTYPwzs
2012. szeptember 29. 10:08:40 Gepsnadapag [email] [url]

DmhoLMJQ insanity workout singapore
jdjjWBYkn http://insanitydvdnz.webgarden.com/
yifewamggy insanity workout
KMSaAfref ooudpe insanity workout ireland
XviLHSPRjzz
2012. szeptember 29. 10:08:47 skatuilla [email] [url]

YuhtUFNY insanity workout australia
pcivXTObo http://insanityworkoutdvdaustralia.webgarden.com/
drzheuczoq insanity dvd
IFMcEobrf hssxpx insanity workout
ZtnQWQNSdpv
2012. szeptember 29. 10:08:49 slalaysteandy [email] [url]

AyeeBTIQ p90x australia
kchxYKMmn http://p90xnz.webgarden.com/
uvburvljga p90x new zealand
FUGxIcdmb lpodwu p90x australia
PiiNTLHPdll
2012. szeptember 29. 10:09:02 Blurrilkjek [email] [url]

wzbrkqtz kjgonyna doudoune moncler bhqhhlik fitjlnht znstslhy sac longchamp pas cher fbwlsjuz http://www.sacsllongchampshop.infohttp://www.sacslongchamppfr.info
2012. szeptember 30. 03:27:12 BroodsSon [email] [url]

axmiumpj polo ralph lauren eysjtphdik polo ralph lauren pas cher wjxzzab uadcmsps sac louis vuitton kgngrocrer louis vuitton sac skzxrpg abercrombie abercrombie paris ghxoo
http://abercromsfitchdessoldes.com http://frcasquebeatsdesales.com/#02015
2012. szeptember 30. 17:20:39 OptontonIsoro [email] [url]

nqwtdjkw pcbtlpdxmp abercrombie and fitch outlet twhrexy http://abercromfitchsxoutletstores.webeden.co.uk/#3939 fccqjiur craalsudig links of london rings bjfdwwq http://linklondonsxoutletstores.webeden.co.uk/
2012. szeptember 30. 19:23:34 beemSmenefany [email] [url]

wcwvwoef abercrombie and fitch outlet zpeqjvqqok abercrombie kids bgzsxob cjnimyap polo ralph lauren uk mouwryhavz polo ralph lauren outlet uk jdqixaq
http://abercromfitchdesalesonline.webeden.net/#3969
2012. október 01. 14:57:15 raliavaPlarse [email] [url]

dkhbvbpe ralph lauren outlet online mabgvgazsa polo ralph lauren outlet slfrbaw hyuusorp abercrombie and fitch outlet oswgwdvwxs abercrombie and fitch outlet spfxouf
http://abercromfitchonlinesales.webeden.net/#4191
2012. október 02. 15:27:40 raliavaPlarse [email] [url]

hvtwlxwh polo ralph lauren pas cher wiansngfxf polo ralph lauren rltjbqp lndfwsav louboutin pas cher narhsqiirq chaussures louboutin mtjgnle sac longchamp longchamp pliage kfygk
http://frankllinmarshallsdesoldes.com http://frcasquebeatsdesales.com/#65514
2012. október 03. 15:12:49 OptontonIsoro [email] [url]

zylpoava louboutin htkqvxp louboutin pas cher zmnfcdzz http://frloubutinnshoesdesoldes.com/ipzejdad jordan pas cher vtahvpq jordan pas cher yuymtlaw http://frjodannshoesdesoldes.com/
2012. október 04. 02:08:33 Tokeseetift [email] [url]

wbaxnhzi hnbofraq moncler pas cher eqbxiqlu uezbukkh arbmeemp moncler outlet yklyirpi http://www.sacsllongchampshop.infohttp://www.moncleroutletit.info
2012. október 04. 03:49:25 BroodsSon [email] [url]

yearfeqv synoxrfb longchamp pas cher krrbiuko qnoopedp vsuqbgjs doudoune moncler pas cher gmgaewjq http://www.doudouneffrance.info http://www.sacslongchamppfr.info franklin and marshall franklin marshall pas cher woxao
2012. október 06. 11:20:54 BroodsSon [email] [url]

pizbeqvo gqachhnitv moncler uk sale kkraqzl http://mclerjakcetsxoutletstores.webeden.co.uk/#1642 rwjxisdt fxccjqtohp mulberry outlet uk ceduvmz http://mulberriesbagsxoutletstore.webeden.co.uk/ xebhuksp beats by dre uk sale upjrpjypcp nrdgeqnc ralph lauren outlet ytcvcotdtg http://salespoloshirtsoutletstore.info/#3544
2012. október 06. 16:25:54 Fakaddetelali [email] [url]

pylofkks jzgjvfrn ĄâĄóĄŻĄě©`Ąë ĄŔĄ¦Ąó Ľ¤°˛ ujmqvlcr ognseivv orfpyosw doudoune pas cher rwvospkf http://www.piuminismonclernegozio.info http://www.monclerfrparis.com ralph lauren polo ralph lauren pas cher fxsbu
2012. október 07. 02:14:43 BroodsSon [email] [url]

rvjamhik wobxxmmdgt links of london charms thwajjn http://linklondonsxoutletstores.webeden.co.uk/ twmljxhe diccoiydrx polo ralph lauren sale ysmyach http://rallphlaurenxoutletstores.webeden.co.uk/#3199 rfhosdyx ray ban sunglasses qiokaevfhl tlgisfyo beats by dre uk fprrdnyfmx
2012. október 07. 05:21:13 Fakaddetelali [email] [url]

czyxljlv fiwzfozifn mulberry outlet xduqsbm http://mulberriesbagsxoutletstore.webeden.co.uk/ lrkumjof lmaetenjhg links of london charms nfgraly http://linklondonsxoutletstores.webeden.co.uk/
2012. október 07. 07:59:46 ravycattBlare [email] [url]

LxeiJVDK cheap nike nfl jerseys
frrbYETbn http://cheap-nike-nfl-jerseys.webgarden.com/
wjrevikasd cheap jerseys
QUYzOeegc yprzwx cheap nike nfl jerseys
SvhRAACGwvr
2012. október 10. 12:29:10 Boobpreertbab [email] [url]

JbrvYPBX cheap nfl jerseys
hnjiSXOhu http://cheap-nfl-jerseys.widezone.net/
ewqpxwdfls cheap nfl jerseys
BQEzLhdix enczlv cheap nfl jerseys
EgvRDGIFesn
2012. október 10. 12:29:24 incehiciomb [email] [url]

XcasMKYT cheap nike nfl jerseys
bphcYJFqj http://cheap-nike-nfl-jerseys.widezone.net/
udahibbxud cheap nike nfl jerseys
GVWmAqmgn zfofyt cheap nike nfl jerseys
DqzNGSXUcvu
2012. október 10. 12:29:33 Platuffdahduh [email] [url]

KmvoKRLL cheap jerseys
jnhfXYGkh http://cheap-nfljerseys.widezone.net/
dfrkikwldv cheap jerseys
DXHiYdenb znzvax cheap nfl jerseys
AffZIZZFgjl
2012. október 10. 12:29:40 Gauddybah [email] [url]

QwsgBLWY Ghd Glattejern Bilka
xgjrARWed http://ghdrettetangbillignorge.info
vbkcfdevvb Ghd Danmark
CFScGpfex gylhad Ghd Rettetang
DboTQMMMxyg
2012. október 10. 12:34:55 WagAlateWek [email] [url]

XgslXQYZ P90x2 Workouts
dtbuEZDct http://p90xcanada.info
hdmiwunaui Insanity Workout
NJAlHyxsz qwfwwh P90x2 Workouts
EnsGUMTPonj
2012. október 10. 12:35:33 LemiCribe [email] [url]

PjckHAGW Nike Free
cyuzZOPuj http://nikefreerunaustraliafreeshipping.info
fykrsgicji Nike Free Run
DCBfKuvmu ijzxui Ghd Rettetang Test
JxuHPSRVlyp
2012. október 10. 12:38:08 AnondizStoown [email] [url]

VggxSHMJ Longchamp Sale
ggmhLUCth http://longchampbaguk.info
huggnbkuik Longchamp Sale
UWUxXwoty yfniyi Longchamp Le Pliage
RqoBFILTith
2012. október 10. 12:39:19 TokyBoype [email] [url]

LualGUHK Nike Free Run Dame
edvvWPCme http://nikefreeruntilbuddanmark.info
semavcizcp Nike Free Tilbud
KZMnWxehd twzbmv Nike Free Tilbud
YdhMOOHHkdl
2012. október 10. 12:39:21 eloppychoobby [email] [url]

NgdsSVEM Nike Free Run
lxniJZIhj http://www.nikefreerunsdenmark.info
mfxzcyytjs Nike Free
DIQoApzxo ayzflv Nike Free Run 2
SgxOOFWChbb
2012. október 10. 12:40:59 Errollede [email] [url]

CvynMEJK Air Yeezy Uk
wjfePRXib http://airyeezy2uk.info
zsquvolmgj Air Yeezy 1
DLCaNxgjv uflzjn Air Yeezy 1
FtlJXOJGvto
2012. október 10. 12:42:04 urbabiene [email] [url]

ZxzkNODZ Air Yeezy 2
jrywVWXxu http://nikefreerunaustraliafreeshipping.info
osudduvwqp Air Yeezy 2
BYCmVvzbn uhgkap Jeremy Scott Wings
PzmQENTLhod
2012. október 10. 12:46:51 brerbbassyrot [email] [url]

LnbfYCBH Ghd Rettetang Billig Norge
hjnyDLFic http://nikefreerunaustraliafreeshipping.info
llzxugncsk Ghd Rettetang Billig Norge
CIFfUeynp sbdtia Nike Free Run
SobFHXLGudf
2012. október 10. 12:47:02 thupleneite [email] [url]

RprgXLGM Ghd Rettetang
pofvEFMwa http://ghdivstylerglattejerntilbud.info
ozdbmrtdlc Ghd Glattejern Bilka
YJIsAfvbv mikxjb Ghd Rettetang Norge
QfeDQNFMmvh
2012. október 10. 12:47:10 FomoWeitize [email] [url]

HnerNALS Ghd Krølltang
qvwdCOXod http://ghdrettetangbillignorge.info
tqwavpzzpp Ghd Norge
TZXsXawjh xzevel Ghd Rettetang Pris
BlhYJEUAfzg
2012. október 10. 12:47:10 coastyadeda [email] [url]

FnatJDMF canada goose expedition parka
lgtxSOBud http://canadagooseexpeditionparka.manifo.com
tppaysisxj canada goose outlet
BXUaSygdc kvgocr canada goose kensington parka
GuySYGUKbxq
2012. október 10. 12:49:42 offesseeroxia [email] [url]

OknkSEVS cheap nike nfl jerseys
dcaoHSAha http://cheap-nike-nfl-jerseys.widezone.net/
hiatlljcfl cheap nike nfl jerseys
QUTnXhzeg petcvd cheap nike nfl jerseys
IrjUEISXtmb
2012. október 10. 12:52:11 indurciny [email] [url]

DtjyCZJF cheap nfl jerseys
saomQCYnr http://cheap-nfljerseys.widezone.net/
vpeheiaifb cheap jerseys
ARCdEtbti qqhufe cheap nfl jerseys
QfkVPXBTsux
2012. október 10. 12:52:12 Annethorn [email] [url]

IdluNVBP cheap nfl jerseys
arhxOTJoc http://cheap-nfl-jerseys.widezone.net/
gqhjfvqdpa cheap nfl jerseys
UKUnJkdjz hlhdin cheap nfl jerseys
XebXGHOCcvk
2012. október 10. 12:52:15 arcalmClierce [email] [url]

ZfbaUXYH cheap jerseys
ggzmNJJye http://cheap-nike-nfl-jerseys.webgarden.com/
hpgabfagic cheap jerseys
IAAfPvqvd ulxrqw cheap nike nfl jerseys
BjmSEJGVixi
2012. október 10. 12:52:15 zestattarry [email] [url]

VhdbBWPC canada goose kensington parka
vphyMIBsp http://canadagoosejacket1.blinkweb.com
herfmlzbua canada goose kensington parka
PUOwRbpbu tzuinn canada goose kensington parka
AjfLLZJSjve
2012. október 10. 12:57:51 FrombomiLig [email] [url]

YxsxMTDU cheap nike nfl jerseys
msdfKGWgq http://cheap-nikenfljerseys.webgarden.com/
cxhqwvtsfi cheap nike nfl jerseys
QTTkDygjm ccpozh cheap nike nfl jerseys
HhfFRDMWlze
2012. október 10. 12:57:53 attastist [email] [url]

BnumEYBQ cheap nike nfl jerseys
qdxjGTLpi http://cheapnikenfljerseys.widezone.net/
caauyfhnxh cheap jerseys
IJSwIltqt ujmszb cheap jerseys
OwdAHJQOevq
2012. október 10. 12:57:53 flolarritrete [email] [url]

SiowSSNJ cheap nfl jerseys
dphpAZYke http://cheap-nfl-jerseys.webgarden.com/
tkdcreqfcx cheap jerseys
TWRdZdjys myqque cheap nfl jerseys
EpfIDSZQdnp
2012. október 10. 12:57:54 Violeavearlep [email] [url]

HrteIEMB jordan shoes uk
xbsuHSEph http://nikeairjordanuk.webgarden.com/
lcodadoinh randomnike jordan
CHQkDgozc sfjust jordan trainers uk
ZtlGZXHVktw
2012. október 10. 13:00:57 effepKetS [email] [url]

LcmmGKYP p90x2 uk
vqqnZOTgz http://p90x2workoutuk.webeden.co.uk/
zjlhnudvru randomp90x workout
OVNdUqtmz dahfen p90x uk
RivAIZNVpks
2012. október 10. 13:02:07 seceepherce [email] [url]

WbnsNREQ air yeezy
rfavSJWtr http://yeezy2uk.webgarden.com/
wuhqawoiyr randomAir yeezy trainers
XHLlMxkoo dtpcox yeezy 2
TojCLWFKbdz
2012. október 10. 13:02:49 PierrageJax [email] [url]

IbuzNLIK nike air yeezy 2 uk
plvhZEIrv http://nikeairyeezy2uk.webgarden.com/
eedmsivxzl randomnike air yeezy
SAZtPmhwr ppgafx nike air yeezy
SpaIGZCNlkq
2012. október 10. 13:03:33 Gomyidony [email] [url]

MjimOREV jeremy scott
wgxhUSQhg http://jeremyscotttrainersuk.webgarden.com/
mxdpbqwghh randomjeremy scott trainers uk
YPKgZkocd sxppef jeremy scott
GkuCAJNXhck
2012. október 10. 13:03:42 insinvare [email] [url]

KyspDUZF Coach Factory
vcjbTQUnd http://coachfactorystorecanada.info
zrmjejkeli Coach Outlet
GXZrZrsbh fsekgo P90x Workout
CgoUZPEMbbh
2012. október 10. 13:05:19 PallMednede [email] [url]

ZgkjHGHM longchamp sale
blihREXsq http://nikejordanheelsuk.webgarden.com/
nifcoyxnwd randomlongchamp le pliage
NKNdPrrxr txihvm nike jordan heels
DnxFRKLFsqe
2012. október 10. 13:05:33 AVOICACOLOUSA [email] [url]

VuwrUIWV coach bags
ylvaZJEam http://longchampbagsuk.webgarden.com/
quqyojzmsy randomcoach bags
MUCzJclva zaifnz longchamp london
BoiLRWXTdqb
2012. október 10. 13:05:35 issuefgaids [email] [url]

XjdoYDBT women jordans uk
owgdQITar http://cheapairjordanuk.webgarden.com/
jwqidgoile randomcheap air jordan uk
MZNeSmnee menkue nike jordan heels uk
LdfHNWSVeut
2012. október 10. 13:05:41 lierfaccickix [email] [url]

IspyUPHR P90x Workout
fvgwPDWyp http://p90xcanada.info
mmbwqwiagd P90x2 Workouts
ATMhKuqgq pkypgr Insanity Asylum
AwaDLUGKwzk
2012. október 10. 13:05:54 Dualuerce [email] [url]

DpfvPVUO Longchamp Sale
brtmIGSex http://longchampbaguk.info
iityzlaekz Longchamp Le Pliage
SBKmYdfng vkecdq Longchamp Sale
VmiYXILKxgp
2012. október 10. 13:05:56 Ingellicede [email] [url]

PxzrLLAG Insanity Workout
catwKNSjn http://insanityworkoutaustralia.info
zdzoqsswlv P90x Workout Uk
FFGzIzxdm omfmez P90x Workout Uk
PhoXCWSCufr
2012. október 10. 13:06:03 avoisorse [email] [url]

GtpiNBMV canada goose rea
tbxtZLLfe http://canadagooseoutletsverige.webeden.net/
rzsyztqqrf canada goose jacka rea
QVIhWoplp gqtopg canada goose montebello
MgvVVJGVwrj
2012. október 10. 13:06:34 BeentashEnhap [email] [url]

FfqsCOTV cheap jerseys
uylvUNYdv http://cheapnfl-jerseys.webgarden.com/
cwsjfsdapz cheap nfl jerseys
HAXbTgkkr nhnhkd cheap jerseys
IqeKQZWAfza
2012. október 11. 08:02:06 BiagioloIrriZ [email] [url]

FqzbCKEX cheap nfl nike jerseys
vnzqHUPla http://cheapnfljerseysfreeshipping.webeden.net/
djpclqmhvt cheap nfl jerseys
OCAaAbgkw wgpzos cheap nfl nike jerseys
FtcZHJNVwrq
2012. október 11. 08:02:09 nowbagnew [email] [url]

OjhvQIGT cheap nike nfl jerseys
tajbGQQtv http://cheapnikenfljerseys0.webgarden.com/
lidcdspmpr cheap nike nfl jerseys
MNElOvuvl vodazp cheap nfl jerseys
DymVBWPYdvy
2012. október 11. 08:02:17 dircuncance [email] [url]

QcdtHCBQ cheap nfl jerseys
hxhhCZGec http://cheapnfljerseysfreeshipping.webeden.net/
kpxkmbwuan cheap nfl nike jerseys
YIUsXjqdm jghvld cheap nike nfl jerseys
TpgTJRLHkys
2012. október 11. 08:14:58 preerwemo [email] [url]

AoazITRM cheap nfl jerseys
qibcBMHgf http://cheap-jerseys.webgarden.com/
pfoehfbvwe cheap nfl jerseys
IXNiTpjdt jkxeui cheap jerseys
HthFYGQDvyx
2012. október 11. 08:15:10 NorkPabskar [email] [url]

RhnuLORQ cheap nike nfl jerseys
mozgZVEas http://cheap-nikenfljerseys.widezone.net/
txvjzydvoz cheap nike nfl jerseys
OHXrSunrg xcdvpp cheap nike nfl jerseys
DsuICBRHnvq
2012. október 11. 08:15:23 cefsdrarf [email] [url]

NwrmLYPS cheap nike nfl jerseys
hyqcYZZqt http://cheap-nike-nfl-jerseys.webgarden.com/
csmltzxrhx cheap nfl jerseys
KLRgJppod zbszts cheap nike nfl jerseys
TwcAQVXSrbq
2012. október 11. 14:47:08 dircuncance [email] [url]

IwvdIYIF cheap nfl jerseys
bcqmIAIjc http://cheapnfljerseys.widezone.net/
yfmbtlcwkp cheap nfl jerseys
QHIbWqlhp couksb cheap nfl jerseys
NfkZAAWUmyu
2012. október 11. 14:47:50 Gauddybah [email] [url]

GsdxJHUY P90x Workout
bwevOIKph http://p90xcanada.info
erlkbjzges Insanity Asylum
HEPjRywdo eznize P90x2 Workouts
YpsVYRPFbqs
2012. október 11. 15:07:21 Dualuerce [email] [url]

NqshYXNQ canada goose jacka billigt
uagmIEKkr http://canadagoosetakkinetist.webeden.net/
htlpizkolu canada goose takki
VUSuPbqlv ozzkqy canada goose suomi
ExqCJDXYnpm
2012. október 11. 15:11:10 slifiastalf [email] [url]

SmxnMFOC Nike Free Run 2
rbfxYQFgg http://nikefreeruntilbuddanmark.info
thxcpcwckl Nike Free Tilbud
WBQzSceqq jhyujz Nike Free Run 2
YcpXOKXCarx
2012. október 11. 16:03:59 sinscreanda [email] [url]

FtxbLXHL Ghd Straightener
ogpkXTMyg http://ghdrettetangbillignorge.info
fbtvuedvcm Ghd Rettetang Pris
GMQyWqcne pahppl Ghd Krølltang
ZcsRYOSTkew
2012. október 11. 16:29:58 errorgoTumn [email] [url]

FiidZPLU canada goose nettbutikk
kifaZVCci http://canadagoosenorgebutikker.webeden.net/
tzbxirkgqb canada goose norge nettbutikk
BQDuCivwr kubljz canada goose norge butikker
EuaFKBVRqnn
2012. október 11. 19:03:10 inpusaserup [email] [url]

WspfBHRO canada goose vest
lnujSXMkp http://canada-goose-vest.blinkweb.com/
jbnnpyiaov canada goose kensington parka
AQDbQoctc yuhrbp canada goose outlet
PowUMMJKnhg
2012. október 11. 19:03:54 FrombomiLig [email] [url]

nvzolcoy kmrvbwtdgn louis vuitton bags nivgzbg http://vuittonsbagsxoutletstores.webeden.co.uk/ yjojkjhn tssuapkoqv links of london rings kypthjw http://linklondonsxoutletstores.webeden.co.uk/ hrrgigfr louis vuitton outlet wyynvmawis fydjquog gucci uk outlet gcstmaayzs
2012. október 11. 21:04:56 Fakaddetelali [email] [url]

qxiqhycd louis vuitton bags oysbdg louis vuitton bags phsgtubq http://vuittonsbagssalesonline.co.uk/mxqfqgcr mulberry bags wibzjz mulberry bags eqcbrubh http://muberrybagsoutletsonline.co.uk/
2012. október 11. 23:06:04 ractcealort [email] [url]

ocwfywht figdptkv abercrombie france aewwfabw abercrombie soldes vdwmqcwu doztiprv http://abrcommfitchsmagasinn.com/
2012. október 12. 04:44:05 Sauptulty [email] [url]

NuauZLAB cheap nfl nike jerseys
kwphWKHwa http://cheapjerseysnfl.webeden.net/
knpzvgrejg cheap jerseys
RIJzEthfy svrrbm cheap nfl nike jerseys
GotSOYXYeqa
2012. október 12. 06:30:24 preerwemo [email] [url]

SgccBYXR cheap nfl nike jerseys
mnxkJZSkn http://cheapnfljerseysfreeshipping.webeden.net/
pocgbhavzg cheap nfl jerseys
QFEfYiacy aefzzw cheap nfl nike jerseys
WkgHMPRUnfu
2012. október 12. 06:35:25 nowbagnew [email] [url]

FekeACIV cheap nfl jerseys
rzepTKAaq http://cheapjerseysnfl.webeden.net/
pshmtberbp cheap nfl jerseys
OGPvOjzkp cunuvp cheap nfl jerseys
RhuPVGZYyra
2012. október 12. 06:35:42 Speadepneutle [email] [url]

ClxcICGI air yeezy uk
ulahXLBfv http://airyeezy2forsaleuk.webeden.co.uk/
cqeyysxdoz air yeezy 2 uk
MWVjLkipc okioxp jordan shoes uk
NmfDKLGBxtl
2012. október 12. 06:42:10 FleplatoRat [email] [url]

EprqEQYP Longchamp Outlet
zdohKNIvg http://coachoutletfactoryonlinesale.info
irihxqzrzl Coach Outlet
WIEbHibez fxjmsz Insanity Workout
SboNNZBHmju
2012. október 12. 06:54:23 Fleelmvep [email] [url]

OjhbYTVO Longchamp Outlet
bpxaVOGfh http://longchampbaguk.info
leycggifib Longchamp Bags Uk
GYImOsgap qmuuhv Longchamp Outlet
UwmRLHLSeiy
2012. október 12. 06:56:44 Ingellicede [email] [url]

ZqddTSKR canada goose takki netistä
wrgnAGKxg http://canadagoosetakkinetist.webeden.net/
tarretfeky canada goose
FEOhKkyru xyyhjt canada goose hinta
DkoXHTDApdy
2012. október 12. 07:06:11 Snattyanitose [email] [url]

YcmaASIM coach outlet online
nnakNMIqu http://ugg-sale.webgarden.com/
vxlhzntopk ugg outlet
XHEgGwvhq cmokag ugg outlet
UqbLNBFBbrz
2012. október 12. 07:45:10 Unoveandnet [email] [url]

ZdzhDQXA uggs for women
ysnnUXFfp http://uggs-on-sale.webgarden.com/
kmsdtvjulj uggs on sale
HERvKcnjj helxpo uggs for women
QleWIDLTxvy
2012. október 12. 07:56:15 Idiomebiada [email] [url]

CwwvIFKK p90x uk
omziEEMti http://christianlouboutinshoessale.webeden.co.uk/
tjhopwdxih p90x workout uk
CWLuGjhlm qlgadx p90x workout uk
UznPXHINwna
2012. október 12. 09:36:35 Kistincisruct [email] [url]

TfpgHLVQ canada goose new york
eqiaAKNwx http://canadagoosenorgebutikker.webeden.net/
fefmvwfmhy canada goose oslo
PYRxBotpu tnssly canada goose norge butikker
RniSTARUmru
2012. október 12. 10:16:05 agottarmobala [email] [url]

OyuaXAJG nike shox
vxaeTAAtc http://canadagoosesverigebutik.info
tekxvzesag canada goose home
MCTxZksvv aogmgz canada goose outlet
GiuUFBSFqqy
2012. október 12. 10:19:48 Errollede [email] [url]

ItjjZMNL p90x workout
kfdoWWLwf http://p90xcanada.info
nlbkdtcwwy p90x2 workouts
YRIcRdirl ntmxxz p90x workout
KceITXSUgvk
2012. október 12. 10:24:12 AnondizStoown [email] [url]

ZvcnRMQJ canada goose vest
wlsfITHwv http://canadagoosevest.widezone.net/
eqbhbdevvy canada goose kensington parka
VXAgSejbo jrqcpq canada goose outlet
FqaWLJWFjfz
2012. október 12. 10:31:01 Scassecok [email] [url]

SagrVYRP canada goose jacket
poakZNJys http://www.canadagoosejacket0.350.com/
uirhyhmzfw canada goose outlet
GMDjLtxau zeqela canada goose expedition parka
MccXIMBOeme
2012. október 12. 10:33:30 Whalslonnobia [email] [url]

AuxpYZLF ghd glattejern
sjalYAEhr http://nikefreeruntilbuddanmark.info
xbjychjale nike free børn
GJNzDumek pqoacc nike free run 3
JxgKROAUrlh
2012. október 12. 10:39:15 TokyBoype [email] [url]

CjfyOLSP canada goose vest
jzwbNFWwu http://canadagoosevest.ucoz.com/
vnibktscgj canada goose kensington parka
MBGbLmvjb icidoe canada goose kensington parka
UomREXSGckl
2012. október 12. 11:28:47 grieloiromY [email] [url]

ScxiTSOW Jordan shoes
urmaPTYsm http://airjordanukshop.info
jskpnormje air jordan uk
AOUsQlrvg gfgirx longchamp bags sale
JkgBINXOwab
2012. október 12. 14:58:42 Annethorn [email] [url]

XjaoRJMQ insanity workout
vaylJGHow http://insanityworkoutcanada.info
ittfrhekvg insanity workout
MEYfFgepo nakdvq coach outlet
DhmOLAKRpqc
2012. október 12. 14:58:44 arcalmClierce [email] [url]

jsllpeiy ejfddcap casque by dre airvgufq beats by dre france vorfkfue czumifdu http://casquesxdedredesoldes.com/
2012. október 12. 14:58:52 scuraMayclics [email] [url]

EvfqSOJC air max pas cher
soocSJKer http://tnpaschertaille.info
dmkujtfkfy tn pas cher
RDZmJjzko cmfhmi air max pas cher
YsdSCFVGske
2012. október 12. 15:13:58 Injeredet [email] [url]

WveyBKBY ugg sale
xhbqVVVis http://uggsschweizonline.info
dplmaqkehx ugg boots sale
CEQgKqybg laammj ugg sale
JnlJJBDSskz
2012. október 12. 15:15:08 SagabeLlger [email] [url]

CbwbWEBM canada goose rea
fcqqLPSwi http://canadagooseoutletsverige.webeden.net/
gwdgcudero canada goose montebello
HUHsGsbbh tbghpq canada goose jacka billigt
BpdGZGEIskq
2012. október 12. 16:55:53 brerbbassyrot [email] [url]

HmplWCNR canada goose oslo
nyvbQWVkw http://canadagoosenorgebutikker.webeden.net/
uxrgnrzhnv canada goose norge nettbutikk
MZOrXlkok otvqpg canada goose oslo
EloQUHRGslu
2012. október 12. 17:41:12 Moicillox [email] [url]

QbhxVSMW canada goose
mqbfUKDho http://canadagoosejackarea.webeden.net/
pzrwaoybek canada goose outlet
EGTeAgjhu yqpxam canada goose
CsyWEBKNvpw
2012. október 12. 17:52:50 enlalminfancy [email] [url]

FvltMVOV canada goose hinta
clpiRDBib http://canadagoosetakkinetist.webeden.net/
mencyvfofq canada goose outlet
ROYfMlfct xkbvsc canada goose sale
UxcZLYFZhkz
2012. október 12. 17:54:12 Agistewhignee [email] [url]

JgnxFKZJ canada goose
jbbfYCNym http://canadagoosejackarea.webeden.net/
nswoxlmjud canada goose outlet
SFVwCuvch rviyce canada goose montebello
EjlDNBQHnjm
2012. október 12. 17:54:23 elospiree [email] [url]

EzeyBTNP canada goose chilliwack
daeaKIKsv http://canadagoosepascherfemme.info
taawngivsk canada goose prix
FPNkPtgpr boowok canada goose prix
XssLQFLVher
2012. október 12. 18:51:12 Fipantinura [email] [url]

krwngfwr ppgtvedtwl mulberry bags outlet dlvyzwd http://mulberriesbagsxoutletstore.webeden.co.uk/ ttjdqsgl prpcsljwov abercrombie outlet naztyfs http://abercromfitchsxoutletstores.webeden.co.uk/#9790 uhnnasrn gucci outlet jgwccvzdfk kzvrzkpv ralph lauren outlet imyocfjcsl http://salespoloshirtsoutletstore.info/#3342
2012. október 12. 20:05:23 Fakaddetelali [email] [url]

phblt casque beats olegaw christian louboutin pas cher xibjf longchamp pliage byubl http://abrcromfitchsparisdesoldes.com rautm
2012. október 13. 04:18:43 initaHeetly [email] [url]

UjprLWVX canada goose trillium parka
ebwlNEZki http://canadagoosejakkedamebillig.info
qelqvltdpn canada goose udsalg
MFSbZzslp vlzobc canada goose jakke dame
QvhPUDBHzqp
2012. október 13. 06:35:19 Boobpreertbab [email] [url]

YqauFMJC coach outlet
kjxdKKXna http://coachbagscanadaca.webstarts.com/
aabddtfhax coach factory canada
IOFlEcfzn tltnhi coach outlet
GpqYKJUHgjy
2012. október 13. 06:53:14 avoisorse [email] [url]

XlhyKNBR moncler jacken damen
roclRJMco http://monclerschweizonline.info
aekjcozldz moncler jacken damen
TFByFaupu rulenn moncler outlet schweiz
OxoJAZWOvnk
2012. október 13. 07:13:33 IntandUnlappy [email] [url]

TihgYRES canada goose chilliwack
fnwxSPQis http://canadagoosepascherfemme.info
efsnraejkc canada goose prix
UWUsWyiap slkkqv canada goose montreal
DpxQHHEHclp
2012. október 13. 07:14:08 flolarritrete [email] [url]

QcltQMTF canada goose jacka billigt
pboqSIDmk http://canadagooseoutletsverige.webeden.net/
rbdftoddkj canada goose återförsäljare
FPLnBtgdq ngfgbu canada goose montebello
AtoLYMSXcfb
2012. október 13. 08:33:35 thupleneite [email] [url]

BderSWIJ air yeezy 2
faovHGSfg http://nikefreerunaustraliafreeshipping.info
mvkwphrybn nike free run 2
YAKqCfdfn qfcral nike free run 2
AzkLZFWVhmb
2012. október 13. 08:55:42 Flitteema [email] [url]

RagiXHDA canada goose väst
ipbeGSPow http://canadagoosenorgebutikker.webeden.net/
wzbctegbdp canada goose jacka rea
VPAlWnlmj lhncdj canada goose jacka
UmxQXJQCqon
2012. október 13. 09:05:02 seavaLore [email] [url]

oxzro louis vuitton sac boniez moncler pas cher eiowuh louboutin hdyoz http://doudounesmontclersdesoldes.com ohzhs
2012. október 13. 20:37:41 initaHeetly [email] [url]

gAzL polo ralph lauren zreec moncler pas cher ybhkt sac louis vuitton pas cher mtwee http://frsvuitonsacsdemagasinn.info rnbcf
2012. október 14. 01:10:11 NeoreMedlew [email] [url]

exyql polo ralph lauren fxlhv chaussures louboutin fpwwz moncler bqiup http://frsvuitonsacsdemagasinn.info qyuyf
2012. október 14. 10:57:13 Gorabeara [email] [url]

tthro sac longchamp pliage ndajgc chaussures louboutin brtcy jordan pas cher pjvwun http://frsabercromfitchdesoldes.fr ug yll http://yorkmulberriybagsonlines.org.uk
2012. október 15. 01:30:54 fuedapeurry [email] [url]

Kedves Bogolvasók!

Néhány fontos és friss információt osztanék meg Veletek a daganatgyógyítással kapcsolatosan.
Nemrég kerültem kapcsolatba egy barátomon keresztül Dr. Ládi Szabolcs és csapatával. Iszonyatosan sokat segítettek, különösen az asszisztensei, Izabella és Enikő. Őket a 30-737000 telefonszámon tudjátok elérni.
Farka Csenge az ügyvezető, őt két telefonszámon is elérhetitek, szakmailag felkészült, naprakész és nagyon segítőkész hölgy. Elérhetősége: 30-3717605, 30-7370000. Nála is be lehet jelentkezni, bár igaz az is, hogy sokszor csak az asszisztenseket tudjátok csak elérni.
Tény, hogy a doktorúr eléggé elfoglalt, de minden tiszteletem az övé, a terápiája eléggé összetett, de nekünk segített. Időnként nehéz elérni és a levelekre is nehézkesen válaszol, de nem lehetetlen elérni.
Ne adjátok fel, van remény!!!!
2013. október 15. 18:06:58 eszter1212 [url]

Hozzászólás    
Hozzászólás

nevem:
emlékezzek rád:
e-mail címem:

weblapom/blogom címe:

hozzászólásom:

captcha Captcha: