|
Fórum -> Emberi világ -> Filózás -> Lélekvándorlás? 
[128] 2012-09-03 16:00:33 | Válasz erre |
 moonshadow | Mondjuk úgy, szeretnék hinni benne. Régebben sokat olvastam hasonló témában, és úgy gondolom, hogy kéne, hogy legyen, még ha nem is pontosan olyan formában, ahogyan mi gondoljuk. De azért az is motoszkál bennem, hogy mi van, ha mindez csak a halálfélelem tompítására szolgál? Egy megnyugtató bíztatás, hogy "nem baj, ha elbasztad, majd következő életedben kijavítod"...Így már nem is tűnik olyan nehéznek és kegyetlennek ez a világ.  |
[127] 2012-02-01 18:35:53 | Válasz erre |
| Kymera | Én hiszek benne... valahogy úgy érzem, hogy nem csak én voltam eddig, hanem voltam, valaki más is, különben nem lennék olyan, amilyen... Tudom ez eléggé értelmetlennek hangzik, de én így érzek... |
[123] 2010-10-03 20:38:01 | Válasz erre |
| Boreale | Akit érdekel a téma,annak melegen ajánlom Dr. Joel L. Whitton és Loe Fisher "Létköz" című könyvét. :) |
[121] 2010-10-03 02:21:09 | Válasz erre |
| kallaijanka | Én hiszek benne. Valahogy előbb el tudom képzelni, minthogy majd a mennybe szállok fel, esetleg pokolban égek el...
Állítólag sok kisgyerek másfél éves koráig emlékszik részletekre...de utánna elfelejti...am. szerintem amikor valakit
meglátunk az és nagyon ismerős, de nem tudjuk hova tenni akkor előző életünkben ismerhettük.... |
[120] 2010-08-28 16:46:21 | Válasz erre |
 csijja | Szerintem létezik! Én szívesen kipróbálnám az utaztatást,mert sokminden van,amire nincsm agyarázat velem kapcsolatban és sztem ez valahol ott keresendő... pl. túl sok a meleg körülöttem. Akiről azt hiszem,h nem, még az is bevallja előbb utóbb. És nagyon elszomorodtam miatta, h így nem lehet normálisan ismerkedni. A másik véglet az,h addig gondolkodik a srác,amíg megunom. Pedig türelmes vagyok...
Hol lehet ilyet kérni? |
[119] 2010-08-28 16:08:46 | Válasz erre |
| IQfighter | Egyszer beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra....drága votl...de hát egyszer élünk XD |
[118] 2010-04-14 18:44:36 | Előzmény [109] | Válasz erre |
 Swan | Hogy lehet ilyen utazáson részt venni? Én még nem hallottam róla. |
[117] 2010-04-14 18:42:53 | Előzmény [116] | Válasz erre |
 Swan | Képzeld, én olvastam valahol, hogy a félelmeink nem "újak",hanem az előző életünkből hozzuk magunkkal. Így van például, ha egy embertípus neked abszolút nem jön be,de nem tudod miért, az lehet hogy azért van mert előző életedben rossz emlékeid vannak az ilyesfajta emberekkel kapcsolatban. És így van ez a félelmeiddel is. Szerintem tök jó  |
[116] 2010-04-13 21:37:58 | Válasz erre |
 Freedom fighter | Reinkarnáció? Hiszek benne. Nem lehet csak úgy vége. Kizárt dolog...A lelkünk nem hal meg, csupán elhagyja a testünket... Viszont az érdekes, h az előző életére senki sem emlékszik. |
[115] 2010-03-11 00:31:37 | Előzmény [114] | Válasz erre |
 barangoló | Mennyit segíthetnénk a történészeknek, régészeknek ezzel a módszerrel, ha elő tudnánk hívni bizonyos képeket, mint elkészült fényképet.
Engem is meglepett, hogy ott pontosan, ahogyan akkor láttam... tényleg ott voltak a templom romjai - a szemtanúk szerint.
Őket is meglepte, honnét tudhatok erről, soha nem foglalkoztam az egyiptomi kultúrával. |
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
|